Varsinais-Suomen Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokas 2023

Tommi Terä - 32

pääsihteeri, tradenomi
Turku

Esittely / presentation

Turkulainen politiikan moniottelija. Turun varavaltuutettu, tarkastuslautakunnan jäsen ja Turun KD:n puheenjohtaja. Töissä KD Nuorten pääsihteerinä. Koulutukseltani olen tradenomi ja tuleva valtiotieteiden maisteri.

Olen onnellisesti naimisissa. Perhe ja ystävät lähellä sydäntä, kuten myös auttaminen ja palveleminen. Politiikassa erityisen oleellinen jatkuva jokapäiväinen itsensä kehittäminen ja opiskelu on itseeni sisäänrakennettuna. Aina voi oppia lisää ja tietää enemmän.

Poliittiset teemat / Politiska teman

Arki kuntoon. Panostuksia perheisiin, omaishoitoon, erityistä tukea tarvitseville sekä heidän läheisilleen, ja nuorten mielenterveyskriisin ratkaisemiseksi.

Kestävää ja vastuullista taloudenpitoa. Työnteon ja yrittämisen on oltava kannattavaa. Yksilön verotusta kevennettävä ja veronkorotuksia suunnattava terveydelle ja ympäristölle haitallisiin aineisiin. Investointeja arjen hyvinvointiin, kuten mm. perheiden hyvinvointiin, mielenterveyteen ja omaishoitoon.

Tulevaisuus vaatii tekoja. Varhaiskasvatukseen ja koulutukseen riittävät resurssit. Omavaraisuus turvataan mm. maataloutta ja omaa energiantuotantoamme tukemalla. TKI- ja korkeakoulurahoitusta lisättävä. EU ja läntinen yhteistyö tärkeää niin taloudellisesti kuin rauhan säilyttäjänä Euroopassa.

Yhteystiedot

Kotisivut/ hemsida: https://www.tommitera.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/terantomppa
Blogi / blogg: https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/author/tommiter/
Twitter: https://twitter.com/terantomppa
Instagram: https://www.instagram.com/terantomppa
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/tommi-ter%C3%A4-3545b4a0/
E-mail. tommitera@gmail.com
Puh. 050 369 1930

Tommi Terän eduskuntavaalikampanjaa voit tukea taloudellisesti lahjoittamalla rahaa Suomen Kristillisdemokraattien (KD) Varsinais-Suomen piiri ry:n tilille FI14 4711 1020 0631 29. Merkkaamalla viitenumeroksi 39 lahjoitus kohdistuu lyhentämättömänä Tommi Terän eduskuntavaalikampanjan tukemiseen.

Esimerkkejä mitä lahjoituksellasi voi saavuttaa;
20 € - pino flaijereita
50 € - some-näkyvyyttä
100 € - pieni mainos lehteen
500 € - iso mainos lehteen
600 € - mainos linja-auton kylkeen
1500 € - 2 viikon radiomainos
6000 € - tv-mainos

Kiitos sinulle jo etukäteen lahjoituksestasi!