Piirikokousedustajat

KD:n Varsinais-Suomen piirikokousedustajat 2020

Aurajokilaakso (4 edustajaa)

Kaarina (4 edustajaa)

Loimaa (3 edustajaa)

Naantali (2 edustajaa)

Peimari (2 edustajaa)

  • Ei valittu

Raisio (5 edustajaa)

Salon seutu (5 edustajaa)

Somero (2 edustajaa)

Turku (10 edustajaa)

Vakka-Suomi (5 edustajaa)

Naispiiri (2 edustajaa)

Nuorisopiiri (2 edustajaa)

KD:n piirijärjestöjen säännöt; 9. § Piirikokousedustajat

Piirikokousedustajat, joiden toimikausi kestää yhden kalenterivuoden, valitaan jäsenyhdistyksittäin alkavaa toimikautta edeltävän kalenterivuoden aikana jäsenyhdistysten kokouksissa pidettävässä vaalissa. Perusosasto, jossa on vähintään kolme (3) jäsenmaksunsa maksanutta jäsentä, saa aina yhden (1) edustajan. Lisäksi yksi (1) lisäedustaja, kun on vähintään 10 jäsenmaksunsa maksanutta jäsentä. Tämän jälkeen yksi lisäedustaja jokaista 10:tä maksanutta jäsentä kohden. Kunnallisjärjestöt valitsevat yhden (1) edustajan. Naispiirit ja nuorisopiirit valitsevat kaksi (2) kokousedustajaa.

Piirikokousedustajiksi valittujen nimet ja osoitteet on jäsenyhdistysten johtokuntien ilmoitettava kirjallisesti piirijärjestölle ja puolueelle välittömästi syyskokouksen jälkeen, viimeistään valintavuoden joulukuun 15. päivään mennessä.

HUOM! Jos joku osasto ei pitäisi vuosikokousta, niin KD:n sääntöjen mukaan piirikokous- ja puoluekokousedustajat voidaan valita vain yhdeksi kalenterivuodeksi. Eli jos ei ole ollut vuosikokousta, niin silloin edustajia ei ole ko. vuodelle lainkaan. Osaston johtokunta ja muut vastuuhenkilöt taasen jatkavat tehtävissään (yhdistyslain perusteella) niin kauan ennen kuin seuraava kokous on pidetty.