Nuorisopiiri

Varsinais-Suomen KD Nuoret

Puheenjohtaja
Joonas Holmén, puh. 040 519 4426

Yhdistysrekisterinumero
187.034

Y-tunnus
3058088-6

Tule mukaan Varsinais-Suomen KD Nuorten toimintaan!

Haluatko vaikuttaa päätöksiin ennen kuin ne vaikuttavat sinun elämääsi? Haluatko saada äänesi kuuluville? Jos olet alle 31-vuotias ja tahdot rakentaa tätä yhteiskuntaa demokraattisesti kestävältä arvopohjalta, kristillisdemokraattiset nuoret on sinun paikkasi.

Liittymällä Suomen Kristillisdemokraattisiin Nuoriin pääset osaksi osaavaa ja ammattitaitoista tulevaisuuden vaikuttajajoukkoa. Tarjoamme väylän todelliseen vaikuttamiseen, työkalut johtajuuteen, sekä tilaisuuden verkostoitua yhteiskunnallisiin ja poliittisiin toimijoihin. Meillä on näkemystä siitä, kuinka tätä yhteiskuntaa rakennetaan. Nostamme esiin sinulle tärkeitä yhteiskunnan epäkohtia, ja meillä on myös näkemystä siitä, kuinka ne tulisi korjata.

Jäseneksi voit liittyä helpoiten netissä. Pelkkä nuorisojärjestön jäsenyys ei sido sinua puolueeseen eikä maksa mitään, mutta pääset nauttimaan nuorisojärjestön tarjoamista eduista ja tapahtumista sekä uusista ystävistä. Näytä värisi ja tule mukaan!

Lisätietoja Varsinais-Suomen KD Nuorten toiminnasta saat Varsinais-Suomen KD Nuorten puheenjohtaja Joonas Holmén:lta, e-mailitse
varsinais-suomen@kdnuoret.fi tai facebookista.