Varsinais-Suomen Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokas 2023


Sirkku Kemppainen - 24
toimitusjohtaja
Lieto

Slogan: Tänään istutan omenapuun

Olen 53-vuotias ja asun Liedon Ilmarisissa. Perheeseeni kuuluvat yrittäjäaviomies ja jo aikuiset lapset; 1996 syntynyt poika ja 2001 syntynyt tytär. Työurani olen tehnyt asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisena lääketeollisuuden ja -tukkukaupan yrityksissä. Monipuolinen osaamiseni ja aiemmin luodut luottamukselliset suhteet mahdollistivat nykyisen työni apteekkialan yrityksen toimitusjohtajana.

Ehdokkaana eduskuntavaaleissa olen nyt ensimmäistä kertaa. Politiikan aktiivisen seuraajan roolista ponnahdin kunnanvaltuustoon edellisissä kuntavaaleissa vuonna 2021. Liedon muuttuessa kaupungiksi viime kesänä, minusta tuli siis kaupunginvaltuutettu. Olen myös kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan jäsen ja KD:n paikallisosaston johtokunnan jäsen. Itselleni on aina ollut niin bisneksessä kuin ihmissuhteissanikin tärkeää se, että olen luottamuksen arvoinen ja rehellinen. Se vaan on tämän päivän poliitikassakin todella kova juttu!

Tutustu minuun paremmin kotisivullani osoitteessa www.sirkkukemppainen.fi ja jos herää kysymyksiä tai kommentoitavaa, laita sähköpostiosoitteeseen sirkku.kemppainen@lieto.fi.

Kotisivut / hemsida: https://www.sirkkukemppainen.fi
Facebook: https://facebook.com/mrskemppainen
Twitter: https://twitter.com/sirkkukemppaine
Instagram: https://instagram.com/valtuutettu_kemppainen
Puh. 040 737 8772

Sirkku Kemppaisen eduskuntavaalikampanjaa voit tukea taloudellisesti lahjoittamalla rahaa Suomen Kristillisdemokraattien (KD) Varsinais-Suomen piiri ry:n tilille FI14 4711 1020 0631 29. Merkkaamalla viitenumeroksi 68 lahjoitus kohdistuu lyhentämättömänä Sirkku Kemppaisen eduskuntavaalikampanjan tukemiseen.

Esimerkkejä mitä lahjoituksellasi voi saavuttaa;
20 € - pino flaijereita
50 € - some-näkyvyyttä
100 € - pieni mainos lehteen
500 € - iso mainos lehteen
600 € - mainos linja-auton kylkeen
1500 € - 2 viikon radiomainos
6000 € - tv-mainos

Kiitos sinulle jo etukäteen lahjoituksestasi!