Varsinais-Suomen Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokas 2023
Pekka Salonen - 28
yrittäjä
Masku

Esittely / presentation
Olen v -77 syntynyt yrittäjäperheen kasvatti. Kahden aikuisen lapsen isä. Arvoni pohjautuu Jumalan Sanaan, eli Raamatun ilmoitukseen. Tämä arvomaailma ei ole politiikkaa, vaan ajatukseni ja päätökseni kumpuaa tästä arvopohjasta, arvopohjasta mikä ei heilu maailman tuulten mukana.

Olen monessa liemessä keitetty yrittäjä. Lisäksi olen saanut olla mukana mm perustamassani hyväntekeväisyys yhdistyksessä, Helsingin ja Lahden kristillisten koulujen hallituksessa.

Vahvin osaamiseni on yritysmaailmassa. (Pk yritykset). Olen luova, idearikas ja sytyn parhaiten silloin, kun saa hyvässä ryhmässä pohtia ratkaisuja vaikeisiinkin asioihin.

Monissa piireissä arvostettu liikekumppanini on sanonut; "En ole koskaan tavannut kaltaistasi. Et jäädy tiukassakaan paikassa ja poikkeuksetta kun sinulle heittää jonkin idean, niin se palaa parempana takaisin".

Poliittiset teemat / Politiska teman
Oppisopimuskoulutus ei saa olla työsuhde, vaan se on rinnastettava kaikin tavoin ammatilliseen koulutukseen. Myös opettavan tahon saamien korvausten osalta.

Suomen huoltovarmuutta on parannettava. Mm. sähkön varavoimatuotanto ja ruoan varmuusvarastojen kasvattaminen.

Jalkaväkimiinat takaisin.

Tuotteiden ns loppujalostus. Tähän on kiinnitettävä huomiota ja mietittävä ratkaisuja, miten saisimme yhä valmiimpia tuotteita suomesta maailmalle. Esimerkiksi puu- tai metalliteollisuuden osalta. On mietittävä voisiko tässä käyttää jotakin veroporkkanaa, että suomalaiset vientiyritykset keskittäisivät tuotteiden loppujalostuksen suomeen, raaka-aine viennin sijaan.

Pätkätyöläiset; Ihmisillä tulisi olla mahdollisuus käydä pienellä (olemattomalla) kynnyksellä tekemässä vaikka 1h/vko työtä. Esim auttamassa lähikaupassa rullakoiden tyhjentämisessä, ilman että siihen liittyisi valtaisa ilmoitusvelvollisuus. Monikaan ei "jaksa" paperisotaa, mikä liittyy lyhyisiin työsuhteisiin.

Pekka Salonen eduskuntavaalikampanjaa voit tukea taloudellisesti lahjoittamalla rahaa Suomen Kristillisdemokraattien (KD) Varsinais-Suomen piiri ry:n tilille FI14 4711 1020 0631 29. Merkkaamalla viitenumeroksi 110 lahjoitus kohdistuu lyhentämättömänä Pekka Salosen eduskuntavaalikampanjan tukemiseen.

Esimerkkejä mitä lahjoituksellasi voin saavuttaa;
20 € - pino flaijereita
50 € - some-näkyvyyttä
100 € - pieni mainos lehteen
500 € - iso mainos lehteen
600 € - mainos linja-auton kylkeen
1500 € - 2 viikon radiomainos
6000 € - tv-mainos

Kiitos sinulle jo etukäteen lahjoituksestasi!