Varsinais-Suomen Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokas 2023Mirja-Riitta Sjöholm - 30

filosofian maisteri, terveydenhoitaja AMK
Turku

Olen turkulainen terveydenhoitaja ja filosofian maisteri.

Perheeseeni kuuluu aviopuoliso ja kolme lasta (16v, 20v ja 27v). Olen tehnyt pitkän uran sairaanhoitajana mielenterveys- ja päihdepuolella, kotihoidossa sekä polikliinisessa työssä. Valmistuttuani filosofian maisteriksi, olen toiminut kulttuurialan tehtävissä mm. toiminnanjohtajana ja projektipäällikkönä. Tämänhetkinen työni järjestökoordinaattorina Sanan- ja uskonnonvapaus ry:ssä on minulle erityisen mieluinen, koska pystyn konkreettisesti vaikuttamaan kristittyjen oikeuksien puolesta.

Ihmisoikeudet, sananvapaus ja heikommassa asemassa olevien puolustaminen ovat sydäntäni lähellä. Toimin aktiivisesti Kristillisdemokraateissa, etenkin KD Naisissa. Olen aloittamassa vapaaehtoistyön Ituprojektissa, joka tukee kriisiraskaustilanteessa olevia, raskauttaan vaikeassa tilanteessa jatkavia ja abortin läpikäyneitä tyttöjä ja naisia. Toimin myös Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASKin lähettiläänä puolustaen työelämän globaaleja ihmisoikeuksia.

Arvopohjani perustuu kristilliseen ihmiskäsitykseen, jossa hyvinvointiyhteiskunnan pohja muodostuu lähimmäisyydestä, toisista huolehtimisesta, kohtuullisuudesta ja sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta.

Yhteystiedot
E-mail. mirjasjoholmkd@gmail.com
Facebook. facebook.com/mirja.salo.10
Homepage. www.mirjakd.com
Twitter. @MirjaKD

Mirja-Riitta Sjöholmin eduskuntavaalikampanjaa voit tukea taloudellisesti lahjoittamalla rahaa Suomen Kristillisdemokraattien (KD) Varsinais-Suomen piiri ry:n tilille FI14 4711 1020 0631 29. Merkkaamalla viitenumeroksi 13 lahjoitus kohdistuu lyhentämättömänä Mirja-Riitta Sjöholmin eduskuntavaalikampanjan tukemiseen.

Esimerkkejä mitä lahjoituksellasi voi saavuttaa;
20 € - pino flaijereita
50 € - some-näkyvyyttä
100 € - pieni mainos lehteen
500 € - iso mainos lehteen
600 € - mainos linja-auton kylkeen
1500 € - 2 viikon radiomainos
6000 € - tv-mainos

Kiitos sinulle jo etukäteen lahjoituksestasi!