Varsinais-Suomen Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokas 2023

Katriina Hiippavuori - 21

valtiotieteiden maisteri,
eduskunta-avustaja
Masku

Olen 3 lapsen äiti ja yrittäjäpuolison vaimo Maskusta.

Työskentelen Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah’n eduskunta-avustajana. Olen Maskun kunnanvaltuutettu ja hyvinvointialueen vara-valtuutettu. Arvojani ovat politiikan puhtaus, oikeudenmukaisuus, tinkimätön ihmisarvo, vapaus ja vastuu. Arvomaailmani nojaa kristillisiin perusarvoihin. Olen työskennellyt Rikosseuraamuslaitoksella ja toimin vapaaehtoistyössä vankilalähettinä.

Kaunistelematta, Katriina

Löydät minut Facebookista, Instagramista, Twitteristä,
Youtubesta sekä Tiktokista. Lue lisää ja katso video katriinahiippavuori.fi

Poliittiset teemat:

Epävakaina aikoina on palattava perusasioiden ääreen; mistä leipää ja lämpöä, työtä ja turvaa. Valtion tulee keskittyä ydintoimintoihinsa ja velkaantuminen on pysäytettävä. Sanan-, mielipiteen- ja uskonnonvapaus sekä yhteiskunnallisen keskustelun moniäänisyys ovat demokratian elinehtoja. Yksilökeskeisyyden sijaan on palattava arvostamaan yhteistä hyvää, kansakunnan eheyttä ja tasapainoista perhe-elämää.

Suomalaista huoltovarmuutta ja henkistä kriisinkestävyyttä on vahvistettava. Hyvinvoivat ihmiset, perheet ja elinvoimaiset yritykset ovat yhteiskuntamme kivijalka. Pienet ja keskisuuret yritykset tuovat maahamme kasvun, jotta turvataan hyvinvointipalvelut jatkossakin. Päihdehoitojärjestelmä on uudistettava ja toipumiskeskeistä hoitoa lisättävä. Puolustan Suomea ja suomalaisten etua.

Suomi tarvitsee suunnanmuutoksen!

On palattava luottamuksen, yhteisen hyvän ja arvokkuuden tielle. Nyt tarvitaan sillanrakentajia jarohkeita äänitorvia. Sellainen minä tahdon olla.

Katriina Hiippavuoren eduskuntavaalikampanjaa voit tukea taloudellisesti lahjoittamalla rahaa Suomen Kristillisdemokraattien (KD) Varsinais-Suomen piiri ry:n tilille FI14 4711 1020 0631 29. Merkkaamalla viitenumeroksi 123 lahjoitus kohdistuu lyhentämättömänä Katriina Hiippavuoren eduskuntavaalikampanjan tukemiseen.

Esimerkkejä mitä lahjoituksellasi voi saavuttaa;
20 € - pino flaijereita
50 € - some-näkyvyyttä
100 € - pieni mainos lehteen
500 € - iso mainos lehteen
600 € - mainos linja-auton kylkeen
1500 € - 2 viikon radiomainos
6000 € - tv-mainos

Kiitos sinulle jo etukäteen lahjoituksestasi!