Varsinais-Suomen Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokas 2023


Jani Ursin - 33
suntio
Salo

Esittely / presentation

Lapsuuteni vuodet vietin Keski-Suomessa. Salossa olen asunut vuodesta 2000 lähtien. Minulla on automaatioteknikon ja suntion koulutus. Perheeseeni kuuluu vaimo, teini-ikäiset lapset, koirat Molla ja Nokko. Vapaa-aikani kuluu ulkoillen koirien kanssa ja kuntosalilla käyden. Tällä hetkellä työskentelen Salon seurakunnassa suntion tehtävissä. Parin viimevuoden aikana alkoi poliittinen toiminta kiinnostamaan. Tulin mukaan Kristillisdemokraattien Salon osaston toimintaan viime kuntavaalien alla 2021 ja nyt vuoden 2023 alusta olen ollut Salon osaston puheenjohtajana.

Kristillisdemokraatit ovat minulle luontainen puolue, koska sen arvot kohtaavat omieni kanssa. Usko Jeesukseen antaa minulle voimaa kulkea eteenpäin. Kristillisten arvojen kautta tätä yhteiskuntaa on rakennettu ja pidetty yllä. Me kaikki saamme olla Taivaallisen Isän käsissä ja hän kantaa meitä tulevaisuuteen.

Poliittiset teemat / Politiska teman

Turvallisuus ja hyvinvointi
Terveyspalvelujen turvaaminen
Yritysten ja työvoiman kohtaaminen
Valtion talous

Yhteystiedot

E-mail. jani.ursin1974@hotmail.com
Facebook
Puh. 040 561 3583

Jani Ursinin eduskuntavaalikampanjaa voit tukea taloudellisesti lahjoittamalla rahaa Suomen Kristillisdemokraattien (KD) Varsinais-Suomen piiri ry:n tilille FI14 4711 1020 0631 29. Merkkaamalla viitenumeroksi 97 lahjoitus kohdistuu lyhentämättömänä Jani Ursinin eduskuntavaalikampanjan tukemiseen.

Esimerkkejä mitä lahjoituksellasi voi saavuttaa;
20 € - pino flaijereita
50 € - some-näkyvyyttä
100 € - pieni mainos lehteen
500 € - iso mainos lehteen
600 € - mainos linja-auton kylkeen
1500 € - 2 viikon radiomainos
6000 € - tv-mainos

Kiitos sinulle jo etukäteen lahjoituksestasi!