Varsinais-Suomen Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokas 2023


Antti Riuttaskorpi - 27

luomuviljelijä
Loimaa

Esittely / presentation
Olen 77-vuotias eläkkeellä oleva luomuviljelijä. Minulla on vaimoni kanssa 8 lasta ja 17 lastenlasta ja 1 lastenlastenlapsi. Olen syntynyt Parkanossa mutta asunut 1970 alkaen Loimaalla. Olen tehnyt elämäntyöni maanviljelyksen parissa. Luonto ja eläimet ovat tärkeitä joten luomumaidontuotanto tuotantosuuntana tuntui oikealta. OIen ollut kunnanvaltuustossa, koululautakunnassa, lautamiehenä ja tarkastuslautakunnassa. Harrastuksista tärkein on hengellisten laulujen laulaminen.

Poliittiset teemat / Politiska teman
Olen huolissani suomalaisen yhteiskunnan suunnasta jossa kristilliset arvot laiminlyödään. Maaseudun ja maatalouden elävänä pitäminen on myös mielestäni tärkeää. Näin saadaan turvattua ruuantuotannon omavaraisuus.

Antti Riuttaskorven eduskuntavaalikampanjaa voit tukea taloudellisesti lahjoittamalla rahaa Suomen Kristillisdemokraattien (KD) Varsinais-Suomen piiri ry:n tilille FI14 4711 1020 0631 29. Merkkaamalla viitenumeroksi 71 lahjoitus kohdistuu lyhentämättömänä Antti Riuttaskorven eduskuntavaalikampanjan tukemiseen.

Esimerkkejä mitä lahjoituksellasi voi saavuttaa;
20 € - pino flaijereita
50 € - some-näkyvyyttä
100 € - pieni mainos lehteen
500 € - iso mainos lehteen
600 € - mainos linja-auton kylkeen
1500 € - 2 viikon radiomainos
6000 € - tv-mainos

Kiitos sinulle jo etukäteen lahjoituksestasi!