Tervetuloa KD:n Varsinais-Suomen piirin nettisivuille!

Näiltä piirimme sivuilta löydät paljon tietoa KD:n toiminnasta Varsinais-Suomen alueella. Tule mukaan toimintaamme ja rakentamaan kanssamme turvallista ja hyvinvoivaa yhteiskuntaa!

facebook.pngKD:n Varsinais-Suomen piirin löydät myös facebook:sta!

KD:n Varsinais-Suomen piirin facebook-sivut ovat piirin sisäiseen viestintään ja tiedotukseen tarkoitettu kanava KD:n jäsenille ja luottamushenkilöille.


Uutiset

Lastensuojelun miljardibisnes polkee lasten oikeuksia (06.02.2020)
Suomessa käytetään noin miljardi euroa veronmaksajien rahaa yksityisiin hoivalaitoksiin, joihin lastensuojeluviranomaiset sijoittavat huostaanotettuja lapsia. Laitoksiin..

Turun Osuuskaupan edustajiston vaalit (25.01.2020)
Oletko Turun Osuuskaupan jäsen ja asut Aurassa, Kustavissa, Loimaalla, Paraisilla, Mynämäellä, Nousiaisella, Oripäällä, Paimiossa, Pöytyällä, Sauvossa, Taivassalossa..

Suur-Seudun Osuuskaupan edustajiston vaalit (12.01.2020)
Ehdokasasettelu on parhaillaan käynnissä. Sinustako ehdokas? Olet kiinnostunut kotiseutusi hyvinvoinnista. Olet SSO:n asiakasomistaja (100 euron osuusmaksusi..
Tapahtumakalenteri

Retki Eduskuntatalolle (Torstai  23.4.2020)
KD:n Varsinais-Suomen piiri eduskuntaretki, joka oli tarkoitus järjestää torstaina 23.04.2020 Turusta Salon kautta Eduskuntatalolle Helsinkiin on peruttu koronaepidemian..